Pagini

joi, 29 iunie 2017

Îndreptarea permanentă a părului


Înainte de a începe procesul de îndreptare (Istraight) a părului trebuie să avem în vedere următoarele întrebări:
  • Când trebuie să recurg la această metodă?
  • Ce pași trebuie sa urmez ca să ajung la rezultatele dorite?
  • Care este soluția cea mai bună pentru tipul meu de păr?
  • Care sunt avantajele și dezavantajele în urma aplicării îndreptării permanente?
Istraight: solutia pentru un par drept, stralucitor, matasos si frumos.
Îndreptarea permanentă este un proces prin care poți uita de firele de păr cârlionțate apelând la tratamente chimice, astfel încât părul tău va căpăta un aspect îngrijit, sănătos, dar mai ales drept.
Există mai multe tipuri de tratamente care te vor ajuta să eviți statul in fața oglinzii ore în șir:
  • Îți recomandăm metoda Istraight care poate fi utilizată pentru toate tipurile de păr.
Istraight este o metoda eficientă care la sfârșitul procesului de îndreptare îți va lăsa părul moale și strălucitor. Pe parcursul aplicării tratamentului, apelăm la următoarele produse: Istraight max(pentru păr natural și rezistent); Istraight Normal (folosit pentru părul vopsit); Istraight Mild (pentru părul decolorat sau șuvițat); Istraight Neutralizer(pentru toate tipurile de păr); Pure Keratin (pulverizarea pe zonele de păr deteriorat); Ceramide Serum, Șampon clarifiant, Power Boost ,Power Control, Reaction Treatment B3.

  • Foarte folosită și utilizată este metoda japoneză Yuko. Acest proces are la bază collagen, keratină și proteine din mătase. Înainte să apelezi la aceasta trebuie să consulți un specialist pentru alegerea corectă a produselor folosite; este necesară pregatirea tratamentului, a soluției și ultima etapă îndreptarea, neutralizarea și forma.

         Avantajele îndreptării permanente:
  • Tratamentul Istraight conține ioni negativi în soluția de îndreptare și ioni pozitivi în neutralizator, ceea ce va ajuta la restructurarea permanentă a părului și-l va păstra sănătos si hidratat;
  • Unul din avantajele sistemului Istraight este ceramida (resursă naturală care întărește cuticula și este folosită ca înlocuitor pentru siliconul utilizat frecvent).





  • Dezavantajele îndreptării permanente:
  • Nu este recomandat procesul de îndreptare permanentă Yuko pentru părul decolorat și șuvițat;
  • Evitarea expunerii prelungită la soare;
  • Nu apelați la îndreptarea permanentă și colorare în același timp, aplicarea celor doua procese simultan pot duce la deteriorarea părului.


  • Cu siguranță, îndreptarea permanenta a părului este o investiție de imagine care vă dă ocazia să economisiți timp. Urmați intocmai pașii pe care stilistul v-a îndrumat să-i urmăriți pentru a avea părul în continuare drept și sănătos cu produsele potrivite tratamentului și încercați să nu frecați scalpul foarte tare cu prosopul. Pentru mai multe detalii, specialiștii IHair Romania va vor ajuta să luați cea mai bună decizie cu privire la aplicarea tratamentului corespunzător. Ne puteți găsi pe: salon@ihair.ro






joi, 9 februarie 2017

Tratamentul Reaction Istraight- recondiționare, volum și repararea parului.

Tratamentul Reaction este unul dintre cele mai inovative metode de conditionare si reparare a parului. Acesti 3 pasi simpli reconditioneaza parul, ofera stralucire, elimina incurcaturile, uscaciunea, aspectul frizat si indisciplinat. Densitatea inalta a complexului de keratina hidrolizata si aminoacizi ii va reda parului deteriorat proteinele pierdute (din cauza serviciilor chimice anterioare) si imbraca cuticulele cu 18-MEA, conferindu-i parului o textura matasoasa si stralucire pentru urmatoarele 4-6 saptamani. Tratamentul Reaction nu contine formaldehida, se poate folosi in orice mediu.
Tratamentul Reaction B1 – este o solutie lichida care contine in principal keratina hidrolizata si aminoacizi ce inapoiaza parului deteriorat proteinele pierdute din cauza alimentatiei neadecvate, a diverselor servicii chimice efectuate, redand integritatea naturala a parului. Complexul de ceramide va neutraliza zonele slabe si va crea o bariera protectoare in timp ce proteinele keratinei vor repara intensiv parul.
Tratamentul Reaction B2 – este o crema groasa ce se foloseste pentru a echilibra uleiul si apa pentru a egaliza porozitatea parului. B2 va hrani cortexul deteriorat al parului cu nutrienti suplimentari si reumple cuticulele cu ceramida pierduta pentru a recastiga coeziunea interna.
Tratamentul Reaction B3 – Masca intensiva care inchide cuticula. Contine nutrienti si proteine vitale pentru a conferi parului volum, protectie si stralucire.
Produs recomandat pentru ingrijre acasa care mentine rezultatul si prelungeste efectul: Reaction B3.Salon@ihair.ro

sâmbătă, 24 septembrie 2016

Cosmetics Beauty Hair - Romexpo 2016

Ca in fiecare an Ihair va asteapta la Romexpo. Intre 29 sept-2 oct 2016 va asteptam la "Expozitia Internationala de produse si echipamente pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura."
Ne gasiti la Standul 53, Pavilion C2, cu binecunoscutele Tratamente de Indreptare cu Keratina Braziliana, Indreptare permanenta si Reconditiomare: Ihair Keratin, Innosys Istraight System, Reaction Treatment; gamele de ingrijire dupa tratament: Ihair Keratin, L'Kerabelle, Agadir - cu ulei de Argan, Innosys si gama farmaceutica Rueber.
Va asteptam sa descoperiti produsele deja consacrate cat si noutati: Ihair Keratin Protectie termica si Crema bucle, Agadir Hair Shield 450+Sampon, Balsam si Ulei, Innosys Kera Fusion - leave in spray si Kera Pack - masca intensiva

joi, 11 februarie 2016

ihair keratin new 2016



Metoda de aplicare a tratamentului IHAIR KERATIN pe intelesul tuturor, in cativa pasi simpli.
mai multe filmulete pe youtube sau poze pe facebook: https://www.facebook.com/ihair.romania/?ref=hl


www.ihair.ro

joi, 2 octombrie 2014

Lansare IKeratin marca INNOSYS- Sua in colaborare cu iHair Romania

Dragi stilisti, IHair lanseaza in Romania impreuna cu INNOSYS Beauty Care Ibs SUA GAMA COMPLETA ISTRAIGHT:

- Keratina braziliana iStraght keratin 500ml, 
- Indreptarea permanenta ISTRAIGHT (3tipuri: max, nolmal, mild)
- tratament de reconditionare REACTION (3pasi)
- produsele de ingrijire ISTRAIGHT shampoo si conditioner Innosys fara clorura de sodiu si sulfati la 473ml.

 Suntem impresionati de rezultatele lor, va invitam sa le încercați! Detalii distributie aici: Www.ihair.ro tel 0314167025 www.istraighteurope.com 

NOU SI EXCLUSIV IN ESTUL EUROPEI: ISTRAIGHT ACADEMY pentru stilistii dornici de perfectionare profesionala (tel rezervari: 0728832209) www.ihair.ro


marți, 24 septembrie 2013

OFERTA Salon iHair Tratamente faciale Bruno Vassari: 2+1 cadou!

Bruno Vassari, declarat cel mai bun brand de cosmetica al anului 2007, se mentine in topul preferintelor saloanelor de infrumusetare din Romania. Bruno Vassari a fost ales ca fiind brandul cel mai bun in ceea ce priveste calitatea produselor, eficienta tratamentelor (anticelulitice, de slabire, lifting facial non-chirurgical, anti-age si anti-rid etc.) – acestea avand rezultate imediate chiar din prima sedinta – precum si pentru inovatia permanenta prin fabricarea unor produse ce inglobeaza ultimele cercetari stiintifice din domeniu.
Bruno Vassari este prima linie dermatocosmetica profesionala din Romania pentru ingrijire corporala si faciala ce a integrat in produsele sale Vinoterapia – extract din sambure de strugure, ce are la baza rezultatul cercetarilor riguroase si al inovatiilor de prestigiu in domeniul esteticii.
In prezent, Bruno Vassari este cel mai apreciat si mai utilizat brand de cosmetice profesionale din Romania si reprezinta alegera nr. 1 a saloanelor de infrumusetare.


luni, 6 august 2012

Rezultat tratament de indreptare a parului cu keratina


UN PRODUS NOU pentru PROTECTIE TERMICA: Innosys Ceramide Serum - usor de aplicat si neuleios, protejeaza parul si previne degraderea, Se aplica pe umed inainte de coafare sau de indreptare. il gasiti aici: http://shop.ihair.ro/index.php…
‪#‎protectietermica‬ ‪#‎heatprotection‬ ‪#‎istraight‬
Este formulat pentru a intari legaturile dintre proteine si pentru a reconstrui zonele afectate totodata prevenid vatamarea ulterioara a parului dupa utilizarea placii. Ceramide Serum fortifica cuticulele parului si restaureaza mineralele naturale si uleiurile din cortex pentru a mentine parul sanatos. Ingredientele principale active sunt keratina si ceramidele care sunt activate la caldura pentru a mentine hidratarea cand intindem parul cu placa.