Pagini

joi, 9 februarie 2017

Tratamentul Reaction Istraight- recondiționare, volum și repararea parului.

Tratamentul Reaction este unul dintre cele mai inovative metode de conditionare si reparare a parului. Acesti 3 pasi simpli reconditioneaza parul, ofera stralucire, elimina incurcaturile, uscaciunea, aspectul frizat si indisciplinat. Densitatea inalta a complexului de keratina hidrolizata si aminoacizi ii va reda parului deteriorat proteinele pierdute (din cauza serviciilor chimice anterioare) si imbraca cuticulele cu 18-MEA, conferindu-i parului o textura matasoasa si stralucire pentru urmatoarele 4-6 saptamani. Tratamentul Reaction nu contine formaldehida, se poate folosi in orice mediu.
Tratamentul Reaction B1 – este o solutie lichida care contine in principal keratina hidrolizata si aminoacizi ce inapoiaza parului deteriorat proteinele pierdute din cauza alimentatiei neadecvate, a diverselor servicii chimice efectuate, redand integritatea naturala a parului. Complexul de ceramide va neutraliza zonele slabe si va crea o bariera protectoare in timp ce proteinele keratinei vor repara intensiv parul.
Tratamentul Reaction B2 – este o crema groasa ce se foloseste pentru a echilibra uleiul si apa pentru a egaliza porozitatea parului. B2 va hrani cortexul deteriorat al parului cu nutrienti suplimentari si reumple cuticulele cu ceramida pierduta pentru a recastiga coeziunea interna.
Tratamentul Reaction B3 – Masca intensiva care inchide cuticula. Contine nutrienti si proteine vitale pentru a conferi parului volum, protectie si stralucire.
Produs recomandat pentru ingrijre acasa care mentine rezultatul si prelungeste efectul: Reaction B3.Salon@ihair.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu